Esittely

Hei!

Olen Mari Pääkkönen, ekokampaamo KUU:n perustaja, sekä koulutettu ekokampaaja, kosmetologi ja energiahoitaja. Juureni ovat Pohjois-Savossa, mutta olen asunut pääkaupunkiseudulla jo toistakymmentä vuotta. Hius- ja kauneusjuttuja aloin tehdä ammatikseni vuonna 2008. Jossain vaiheessa synteettisiin väreihin ja hoitoihin liittyvä hektisyys ja muodin seuraaminen eivät tuntuneet enää minusta omilta. Onneksi löysin ekokampaajaopinnot, ja sille tielle jäin.

Luonnon elementtien kanssa työskentely tuntuu minusta todella luontaiselta – siinä on jotain hyvin kotoisaa ja rauhoittavaa. Olemme erottamaton osa luontoa ja luonto meitä, luonnon rytmit ja syklisyys elävät meissä. Uskon kasvien parantavaan voimaan, ja olen kiitollinen että voin työssäni käyttää näitä elementtejä ihmisten kaunistamiseen ja hoitamiseen.

Vaihtoehtoiset ja luontaiset hoitomuodot kiinnostavat minua kovasti, ja haluankin opiskella niitä lisää syventääkseni osaamistani ja tietämystäni ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Näen ihmisen kokonaisuutena jossa keho, mieli ja henki yhdistyvät ja jokaisella näistä osista on vaikutus toisiinsa. Uskon, että hoitamalla ja kohtaamalla ihmistä pinnalta sekä pintaa syvemmältä on meihin eheyttävä vaikutus. Lisäksi sydäntäni lähellä ovat käsityöt, liikunta, lukeminen, mystiikka, henkinen kasvu ja sen harjoitukset muutamia mainitakseni.

Perustin KUU:n, jotta voin työskennellä juuri omalla tavallani ja siten tarjota asiakkailleni parasta mahdollista palvelua. Kampaamoni on tila, jossa voi rentoutua ja rauhoittua. Tykkään keskustella ja kuunnella, mutta minulle on myös luontevaa olla hiljaa. Työskentelen yksin, joten saat aina yksilöllistä palvelua. Olet lämpimästi tervetullut hoidettavakseni!